Ibland finns det så mycket som man (läs: jag) vill skriva om att det till slut känns enklast att bara strunta i alltsammans och bara skriva om något ytligt och ganska tramsigt istället.

Det är såhär att jag har en ganska ytlig dröm.

Efter att ha jobbat med livsmedel en hel sommar är jag ju nu i skolans värld istället. Jobba med livsmedel innebär att man inte får ha långa, målade naglar. Egentligen skiter jag fullständigt i att ha långa, målade naglar, men eftersom jag inte har fått ha det på nästan ett halvår är jag såklart jättesugen på att ha just långa, målade naglar… Och jobbar man i skola är det helt okej att ha det. Det känns nästan mer än okej, eftersom man ofta pekar på elevernas papper och då är det ju kul att inte ha gamla lodishänder.

Till mitt ”problem”.

Jag vill fixa naglarna professionellt, men vet inte hur man gör! Jag har ju sett miljoner ställen på stan, där det sitter folk med ansiktsmask bakom skrivbord och filar och målar på naglar, under starkt lysande lampor. Men hur gör man på de där ställena? Säger ”hej, jag vill ha naglar”. Jag vet ju inte ens vad jag vill ha! Så hur ska jag kunna berätta vad jag vill? Eller inte vill!

Annonser