Började för några timmar sen skriva ett inlägg om hur det kan gå upp och ner det där med föräldraskapet. Både kvaliteten på det och inställningen till det. Egentligen hade jag någon lång smart tanke om det hela, men just eftersom det går lite upp och ner (och fram och tillbaka) ligger inlägget kvar i utkastkorgen.

Kan väl bara konstatera att idag har jag hunnit med ungefär tusen olika känslo- och humörväxlingar. Det är mys framför film. Det är ajfån som kastas över rum för att dölja att man inte alls spelar djurspel, utan har kommit åt fel knapp och inte förstår hur man tar bort den konstiga reklamen. Det är laga lunch ihop och skratta åt att äta soppa med gaffel. Det är mjölk över köksgolvet. Det är att mysa ihop i storsängen och fnissa åt den minstas gurglande läten. Det är att hoppa i storsäng och hoppa så nära lillasysters huvud som möjligt och se hur mamma reagerar.

Ibland är det så jäkla enkelt att vara mamma åt två. Ibland flyter allting bara på. Ibland kostar skrikande bebis en hundring på blocket och storebror betalar man lika mycket för att bli av med.

Ibland ilskeäter man nästan hela 200-grammaren från marabou själv. På en kvart.

Och imorgon är en annan dag. Tack gode gud för det!