Etiketter

, , , ,

Ni vet. När man har köpt någon ny pryl så vill man ju gärna använda den med en gång. Man vill ringa någon med den nya fina telefonen – samtidigt som man lyssnar på musik och tar kort med den. Man vill packa den nya väskan – och gärna ge sig ut på en resa också. (Om det inte är en handväska, för då vill man bara lägga ner sina prylar i den och ge sig ut på vift.) Och nya skor! Dem vill man ta på sig, omedelbums! Och spatsera omkring och beundra sina välekiperade fossingar.

Men det är ju inte alltid som man kan använda den nya prylen. Kanske är telefonens batteri äntligen färdigladdat mitt i natten, så att man inte vågar ringa någon. Eller så har man ingenting att packa ner. Och vem har inte köpt vårskor lite för tidigt på säsongen, sådär så att man måste vänta tills snön smälter.

Idag råkade jag ut för problemet: ny kamera + färdigladdat batteri + familj på vift = enorm sugenhet på att ta kort, men inga motiv. Tja, det blev i alla fall inga söta bilder på Helmer när jag testade min nya leksak…

Stökiga bokhyllor

Närbild på billig konsumblomma

Snyggaste självporträttet, ever?

Annonser