Etiketter

,

Har man läst bloggen ett tag kan man knappast ha missat att jag har en hudsjukdom, som emellanåt är riktigt jobbig. Det kliar och svider och är allmänt dumt. För tillfället är det faktiskt ganska okej med kliandet. Ja, förutom att jag har sprickor i ögonlocken pga att mina ögon inte är så förtjusta i pollen. Och så kliar det i hårbotten också.

Det är om det jag tänkte skriva nu.

Någon gång hösten 2005 hittade jag äntligen ett schampoo som verkligen passade tip-top ihop med mig och mina önskemål. Det luktade gott. (Jättegott, till och med!) Det gjorde inte håret till en risboll, utan tvärtom mjukt och lättborstat. Och – viktigast av allt – jag tålde det! Det kliade inte ett endaste litet dugg efter att jag tvättat håret. (Vilket det faktiskt gör med typ alla andra schampoon jag prövat. Från supermilda, till specialschampoo för 280 kr flaskan.)

Nu har jag inte sett min älskade aprikosa flaska på hyllorna på länge. Ibland tror jag att jag ser den, men när jag tittar närmre är det alltid den oranga flaskan som står där och luras.

I förrgår kunde jag inte hålla mig längre, så jag mailade tillverkaren och frågade. Igår kom svaret. Det har slutat tillverkas. Bara någon som är allergisk mot typ allt förstår hur i-landsledsen jag kände mig när jag läste det.

PS Om någon råkar hitta en övergiven flaska Sunsilk, ljusorange förpackning (inte den med brun-orange kork), är jag beredd att betala ett hutlöst överpris för den!

Annonser