Etiketter

, , ,

I helgen har jag och lilla familjen varit på äventyr minsann!

Hela vägen till Stockholm åkte vi. Eftersom det ”hela mitt liv” har varit 20 mil till Stockholm, tror jag att det är det även nu, trots att jag inte alls bor i Limpan. Det är visst drygt 30 mil mellan Karlstad och Stockholm. Ganska jättelångt med andra ord. Helmer tyckte inte att det var någon höjdare att åka bil och blev rätt gnölig av och till. Dock tyckte han att det var himla festligt att gå på Mc Donald’s!

(Om det inte vore för våra vänner Barbafamiljen (hej hej! ;-)) hade detta varit Helmers premiärbesök på donken. För min del var det nämligen första gången sedan december 2006 som jag käkade där! Inte för att jag hatar McDonald’s eller så, utan för att Max är ungefär sjuttielva gånger godare. Alltså går jag dit om jag kan välja, men det kunde jag inte nu.)

Tyvärr blev min mobil(-kamera) kvar i Karlstad. Likaså Barbatönts kamera, så det finns inga bilder på hur snygg Helmer är när han äter hamburgare. (Seriöst — han hade verkligen schyst teknik när han höll i den!)

I Stockholm var det värsta partajet!

Min systerdotter fyllde 13 år och hennes mamma — min storasyrra alltså — hade fixat ett hejdundrande överaskningskalas. Det var SÅ roligt när ögonbindeln togs av! Hon s k r e k rakt ut och alla satte igång att sjunga ja må hon leva. Sedan åt vi och pratade och åt och hade det allmänt trevligt. Helmer var inte helt imponerad av thaibuffén, men näst intill besatt av cheesecaken! Vanlig glass däremot — som ju verkade vara hans favorit, av förra blogginlägget att döma — ratade han helt och kastade ner på golvet.