Etiketter

, ,

Idag satt jag och några klasskompisar och pratade om hur lång tid det brukar kunna ta när man beställer böcker på nätet. Det kändes väl inte helt bra när en tjej nämnde att ad libris en gång hade tagit tre veckor på sig att få iväg de böcker hon hade beställt. Nämligen innehåller min bokorder två böcker som är synnerligen viktiga till den hemtenta som jag förväntas skriva den närmsta tiden. Sådant är ju alltid mycket lättare att göra om man har böckerna hemma…

Så glömde jag bort det vi hade pratat om.

Tills nu på kvällen, då jag tittade efter när bekräftelsemailet hade skickats. Tydligen någon gång förra veckan. Dessutom var det visst bokus som jag hade beställt ifrån. Så plötsligt såg jag att man kan följa sin order, och på så vis se hur långt den har kommit.

Döm om min förvåning, när jag inser att mina böcker har legat på pressbyrån mitt emot universitetet sedan i torsdags! Har jag fått något bekräftelsemail? Nej! Har jag fått något aviserings-sms? Nej! Är jag synsk? Nej!

Självklart hade Helmer redan gått och lagt sig när jag upptäckte det här, så jag får hämta bokuschlingarna imorgon. (Barbatönt är utomstädes, annars skulle jag såklart kunna gå hemifrån! :-)) Nåja, något positivt med denna bokbrist är ju att jag ”slipper” plugga ikväll! (Att jag skulle kunna göra en hel del enbart genom att titta på mina anteckningar förnekar jag bestämt!)

Annonser