När man är i Limpan fikar man. I alla fall om man är där för att visa upp världens finaste Lelle.

På måndagen hanns det inte med något fikande, om man inte räknar kaffe och mackor hos fd styvmamma.
På tisdagen fikades det med tre tanter, som alla verkade imponerade av min förmåga att tillverka söta barn. Tack vare att vi fikade med alla tre samtidigt blev eftermiddagen ledig och vi kunde ta det ganska lugnt tills det var dags att äta middag tillsammans med Erkänd (kolla nokia-ordlistan!) och hans föräldrar.

Onsdagen ägnades mest åt förbaskat mycket traskande i butiker. Bland annat inhandlades 3 hekto gubbte (te för som gubbar gillar alltså, i det fallet är det Professorns rökta) till Barbatönt, en bisarrt stor amningsbehå till mig (good bye 85 C, hello 95 E!!!), samt en hel del grejer till Lelle. Självklart fikade vi, när vi ändå var på stan! Dagen avslutades med – fika… Den gången med Knakelibrakan och hennes man. (Även de tyckte såklart att Lelle var attans fin!)

Så blev det torsdag. Hos pappa fikade vi såklart. Och på eftermiddagen träffade vi en gammal klasskompis och hennes latino lööver. (Och de tyckte såklart också att Lelle var urfin!) På kvällen blev det inget fika av. Däremot käkade vi middag med två präster och deras barn.

Linköpingsvistelsen avrundades med en liten fika på fredagen.

På lördagen åkte vi hem så tidigt att inget fikande hanns med!

Det är inte direkt nån semester att resa iväg på semester!

(Och som vanligt förundras jag över hur märkliga radbrytningarna blir när man lägger in en bild!)
Annonser