Nu ska jag passa på att skryta lite.

Idag – den trettioförsta juli tjugihundraåtta alltså – är det exakt tio år sedan jag publicerade mitt allra första dagbok på nätet-inlägg! (På den tiden hette det just dagbok på nätet. Blogg hade jag aldrig hört talas om.)

Jag är alltså så ohemult hipp och ball (vilket motbevisas av att jag använder uttryck som ”hipp och ball”) att jag har ägnat mig åt någon form av bloggererande i tio år. Avbrott har dock förekommit, kortare eller längre. Mest grämer jag mig över att de inlägg jag skrev under tiden jag bodde i Tyskland (höstterminen 2000) är borta. Det hade varit skoj att kunna läsa om vad jag egentligen höll på med då!

Om någon är nyfiken på hur det såg ut på den tiden hittas gamla hemsidan på http://hem.passagen.se/e11as/anteckningar/index.html. Jag har nån slags plan att börja fixa med en ny sida, men jag vet inte riktigt om jag kommer ihåg hur man gör. (Eller om jag orkar…) Om inte annat vore det ju skoj att ha nånting Lelle-relaterat för de som bor långt bort; typ alla mina nära och kära.

Jag hittade en liten text på den sidan, som passar himla bra in för att beskriva mitt bloggande nu för tiden också. Håll tillgodo!:

”… jag har pillat med den här dagboken i några år nu. Den är varken särskilt vacker eller intressant. Det finns inte nåt särskilt syfte med att jag skriver den heller. Ganska tråkigt måste jag medge, men så är det i alla fall. Kanske är det bara för att jag ibland bara måste skriva nåt, och så passade det bra att göra det här.”

Annonser