En gång i tiden hade jag lite blogginspiration. Nu känns det som att jag inte har någon alls.

Under veckan som gått har jag dock en hyfsat godtagbar ursäkt – nämligen att storebror D med fru och Filur, samt storebror G, har varit i stan. Filuren är supersöt och har så jättebulliga kinder att det inte är någon överdift att säga att de tar upp 98 % av hans ansikte! (Klart som 17 att det är en överdrift! Men bulliga var de!) Filuren är för övrigt Helmers 10 veckor gamla kusin, för den som inte visste det.

Vi har väl egentligen inte gjort så mycket alls, förutom att beundra varandras barn. (Och prata en massa och ta kort och dricka vin och äta mat och handla blöjor på Maxi…)


Faderskapshejsanhoppsan gick för övrigt väldigt bra. Tanten som vi träffade var inte nedlåtande, och ställde inga märkliga, omotiverade frågor. Vi fick skriva under och godkänna ett formulär och sen var det inte mycket mer med det. (Det hade ju blivit lite mer bloggmaterial om hon spänt ögonen i oss och frågat om vi haft samlag mellan 25 augusti och 25 september 2007, eller något sådant. Men nu gjorde hon inte det. Synd för bloggandet, men tur för oss.)

Idag fyller Helmer fyra veckor, men vi har inte firat det mer än att vi skålade för honom i vatten förut… På treveckorsdagen däremot hade vi kompisar här på fika och käkade rulltårta med tre ljus i. Töntigt – oh yeah!

Annonser