Det är roligt med små löjliga lekar när man inte kan, eller orkar, skriva om det som man kanske egentligen vill skriva om!

Som ditt förnamn sätter du ditt andranamn och ditt efternamn tar du av din närmaste granne. Som hemstad tar du den stad du senast besökte med buss och din ålder tar du av mamma.
Ditt yrke är det din pappa jobbar med och dina intressen sånt som du avskyr att göra eller helt enkelt inte tycker om.
Du har lika många barn som piercingar (örhängen räknas).
Din hårfärg är densamma som tröjan du har på dig och dina ögon har samma färg som byxorna. Musiksmaken/genren är sådant du inte kan tåla medan favoritartisten är den vars låt du senast lyssnade på.

Hejsan hej alla glada bloggläsare!

Jag heter Matilda Carlsson och jag är 62 år gammal. Jag bor i den grandiosa metropolen Kristinehamn.
Nu för tiden är jag sjukpensionär, men tidigare var jag svensklektor på universitetet i Limpköping. Alltså har jag gott om fritid, som jag ägnar åt sport i alla dess former. Jag älskar så klart att titta på fotboll! Och så ofta jag kan, och när vädret tillåter det, ger jag mig ut i skidspåret för en uppfriskande tur! Dessutom tycker jag om att laga till en stor bit lever och servera den med stekta, riktigt mjuka äpplen. Det är festligt!
Jag har fem rara små telningar. Eller om det är fyra, eller kanske sju. Det är inte så lätt att hålla räkningen!
Mitt hår är vitt, med gula och neongröna inslag. Och mina ögon är dunkelt skogsgröna.
Jag älskar verkligen skrällig storbandsjazz! Ju mer ofokuserat och galet desto bättre! Favoritartisten däremot heter Moneybrother.

Ja, det var mitt liv det!

Annonser