Om inte alltför många timmar kommer storebror G hit. Tills dess ska jag hunnit kommentera en miljard (eller kanske snarare 36) diktanalyser. Och ytterst gärna ska jag ha städat (läs: sanerat) lägenheten också.

Apropå det: fasiken, vad jag längtar efter att flytta! Visserligen kommer det bli mer att städa. Men av erfarenhet vet jag att det inte blir lika stökigt om jag har lite mer utrymme att sprida ut min skit på.

Nåja. För att fortsätta vara en slöhög ett tag till tänkte jag fylla i en liten lista! Ett mycket trevligt tidsfördriv tycker jag!

Vad förvånar dig mest med ditt vuxna liv?
Tre saker tror jag. För det första att jag har så många vänner och är så omtyckt som jag faktiskt är. För det andra att jag fortfarande har lika usel självkänsla som när jag var 3, 10, 14 etc. Jag hade nog räknat med att den skulle bli bättre med åren. För det tredje att jag och min mamma har en så bra relation.

Mitt liv skulle bli lättare om?
Mina allergier och min hudsjukdom försvann. Då skulle jag slippa mediciner, salvor, klåda, rinnande (eller uppsvullna) ögon och blodiga lakan och kläder. Samtidigt skulle jag kunna använda vilket schampoo som helst, vilken tvål som helst, vilken duschcreme som helst och vilket tvättmedel som helst. Och hudcreme skulle jag kunna välja efter doft och inte fettprocent. Kanske till och med strunta i att smörja in mig! (Nu smörjer jag 1-6 gånger om dagen.)

Min hemliga last?
Majs. Kanske inte direkt burkmajs i en kackig sallad. Men nykokta majskolvar med smör och peppar. Eller grillad majs… Eller bara en stor skål med nykokta majskorn och ingenting!

Vad i ditt utseende är du mest nöjd med?
Mina väldigt stora händer! Långa krokiga fingrar och märkliga solfjädersformade naglar. (Har jag hört från en manikyrist.)

Oanad talang?
Kan spela Genesarets sjö på blockflöjt! Töntis spelar gitarr till. (Familjen mongo in da house, skulle vi kunna kalla gruppen…)

Världens viktigaste fråga just nu?
Vara seriös mitt i ett blaj-test?! Näe. Den här bloggen är oseriös per definition. Vill man läsa om klimatfrågor, fördelningspolitik, jämställdhet eller andra viktiga ämnen skriver andra så mycket bättre om det!

När drar du en vit lögn?
När jag inte vill bli avslöjad. Typ.

Vilket var ditt första jobb?
Jag räknade röster på valet 1998.

Vad är det bästa som kan köpas för pengar?
Mat. Nödvändigt och (oftast) väldigt gott.

Vilken egenskap är du mest nöjd med hos dig själv?
Att jag inte tar saker på så jäkla stort allvar. Det finns så många andra som gör det.

Mitt bästa köp?
Datorn. Jag har visserligen andra prylar som jag verkligen gillar, men den har jag betalat alldeles själv, för pengar som jag varken har lånat eller fått.

Vad bjuder du på om du får oväntat besök?
Ingenting troligtvis. Jag tycker inte om oväntade besök. Svarar oftast inte om det ringer på porttelefonen, om jag inte vet att jag ska få besök alltså…

Vad får dig att inte vilja stiga upp ur sängen?
En dag fylld av ingenting. Jag har till och med lättare för att komma ur sängen aptidigt på morgonen när jag ska till ett astrist jobb och det spöregnar.

Vad är du mest stolt över i ditt liv?
Att jag fortfarande lever. Det vore så mycket lättare att inte göra det.

Annonser