…det här hade varit en seriös blogg hade jag kanske kommenterat att Jeltsin har dött. (Kanske inte bara att han dött, utan att han gjorde det just idag. Kanske hade jag till och med vädrat några om mina åsikter om honom.)

Jag hade kanske även skrivit några rader om att Lars Leijonborg har tillkännagivit att han ska sluta som partiordförande för Folkpartiet. I samband med det hade jag kunna skriva ner nån käck anekdot om hur vi skrattade åt kavaj-effekten för några år sedan. Vi = de nissar som jag arbetade tillsammans med i vallokalen. Och kavaj-effekten syftar på Leijonborgs manchesterkavaj som någon stylist hade rådit honom att klä sig i, och dess eventuella effekter på folket. Var det kavajens förtjänst att Folkpartiet gick framåt så i just det valet, i just det distrikt där jag jobbade?


Men.

Det här är baske mig ingen seriös blogg. Det är ingen blogg med någon seriös plan bakom. Inte minsta lilla tanke faktiskt! Det är bara min svammel- och sammelsuriumblogg!

Så jag struntar i att skriva om seriösa grejer. Och lägger in den fulaste bild jag har sett på mycket, mycket länge. Sorgligt nog är det ingen skämtbild. Jag hittade den på Correns* familjesida. De lyckliga föräldrarna vill med denna bild delge något stort för världen – de har fått ett barn. I föräldrarnas ögon kan det mycket väl vara det vackraste barnet som någonsin visats upp i tidningen, kanske till och med det vackraste barn som någonsin skådats.

MOOAAHAHAHA!

* lokaltidningen i Linköping.

Annonser