Idag har jag och väninnan Barbasohl varit på Hot Spot-mässa. Det är en mässa som hålls årligen på universitetet som väl främst är till för att företag ska kunna visa upp sig i sin roll som blivande arbetsgivare. Eftersom jag pluggar till lärare är jag väl ”rätt målgrupp” för ungefär 12% av utställarna, om det ens är så många. Och med tanke på att jag inte är färdig med min utbildning förrän julen 2010 är jag intressant för ganska exakt 0% av företagen.
(Röda korset tyckte i och för sig att jag var intressant, och jag tyckte detsamma om dem. Men de är å andra sidan ingen arbetsgivare.)

Något som jag däremot finner väldigt intressant på mässan är alla gratisprylar. Framför allt godis, men även pennor, reflexer, skoputsardosor och andra saker har slunkit ner i min påse. Även en påse har faktiskt slunkit ner… Förra året delade Åmåls kommun (har jag för mig) ut påsar som det står ”Stark Snygg Smart” på. I år var det Hagfors som delade ut påsar med trycket ”Modig”. Som Barbasohl sa: ja, vågar man gå omkring med en påse som det står Hagfors på måste man väl vara modig”! Hon är så klok.

Något som vi får se resultatet av på lokal-tv nästa vecka är en fantastisk intevju som jag medverkar i!

Precis när jag stoppade in en enorm godisbit i munnen fick jag en mick inkörd under nosen… Hmm… ja, jag säger nog inte så mycket mer om saken.

Jag är alltså väldigt nöjd med denna fina dag.

Allt detta fina är numera mitt. Plus den ovan nämnda påsen.

Annonser