Jomenvisst!

Nu är den förbannade jävla idiotiska hemtenta inlämnad!

(Ja, jag svär rätt mycket när jag blir upprörd…)

Den har liksom tagit över mitt liv lite väl mycket den senaste veckan. Inte på ett sånt där sätt så att jag går runt och är kreativ och finurlig och allmänt intelligent. Nähe då. Mer så att jag känner mig stressad och pressad och gråtfärdig och helst av allt bara vill lägga mig ner på golvet och dö.

Jag hatar att tänka själv, nämligen! Det kanske verkar märkligt. Framför allt tror jag att det är väldigt fult att tycka så idag. Man ska helst av allt vilja forska och förändra och bry sig om och framför allt ifrågasätta. Det är jätteviktigt! Och ja, såklart att jag inte tycker att man ska ta emot färdiga sanningar och acceptera dem rakt av. Det är inte så jag menar.

Jag skulle bara vilja att nån ritade upp en karta åt mig innan jag ska ge mig ut i skogen!

Det som var problemet var inte att få ihop text. När jag väl hade kommit på vad jag skulle skriva tog det max fyra timmar – effektiv tid, ineffektiv tid tog det som sagt en vecka.

Det jag inte tycker om är att hitta på en fråga.

Som jag gjorde nu kommer jag antingen få VG eller bli underkänd, känns det som. Jag tolkade uppgiften på ett ganska farligt fritt sätt. Men men. Det har funkat förut. (Och det har även gått åt helvete!)

Nu är det klart i alla fall!


I helgen blir det Limpan med Töntis!

Ska bli hur kul som helst! Synd bara att det blir så himla kort. Skoj med kursstart på måndag liksom… (För övrigt den dag då tentan ska va inlämnad. Hur listigt är det då?!)

Annonser