Nu skulle man kanske kunna tro att det här är en fortsättning på det senaste inlägget. Och ja, det är det väl på sätt och vis. Nämligen kan jag för första gången på ett ganska bra tag skriva ärligt om vad jag och Barbatönt har ägnat oss åt.

Nämligen så har jag velat vänta tills folk i närheten har fått reda på vad det är som pågår innan jag outar oss på bloggen. (Näe, vi ska inte komma ut ur garderoben…)

Något som kanske kan ses som ett litet steg för mänskligheten, men ett jättekliv för barbafigurer som mig och min sötis, har nämligen tagits!

Vi har bestämt oss för att flytta ihop!

Det hela kommer (om Gud och KBAB vill) ske strax efter sommarledigheten, då plånboken är sommarjobbs-pengastinn och skolarbetet inte har kommit igång till någon slitsam nivå än.

Vad vi gjort i helgen är alltså att dregla över en soffa, som vi tycker skulle passa utmärkt till våra, och eventuella gästers, söta rumpor någon gång i framtiden.

Lite skoj förresten – något som man själv tycker att andra borde ta som en rejäl överraskning kan ibland bli väldigt märkligt mottaget. Tänker framför allt på två personers reaktioner:

Min mamma: jaha, ska ni ha bostadsbidrag? [Innan hon ens säger nåt i stil med ”va kul!”, eller nåt annat mer väntat]
Jag: eeeeh…

Kamrat: det vet jag väl!
Jag och Töntis: eeeh, näe, för det visste inte vi själva för bara ett litet tag sen.

Bara för att ”alla andra” går omkring och blir sambos hela tiden var det faktiskt inte självklart att vi skulle bli det. Eller var det det?


Men så ligger det till i alla fall!

Inflyttningsfesten blir nån gång i september…

Annonser