Jag känner mig för tillfället oförklarligt glad, sprallig och lycklig.

Eller tja, ingenting är väl egentligen oförklarligt om man börjar skrapa på ytan.

Det är den sista februari idag, vilket innebär att min födelsedagsmånad börjar imorrn! (Ja ja, jag fyller inte hela mars, men en av dagarna i alla fall…)

Dessutom har jag ett nytt schampo som luktar fjolligt-på-ett-bra-sätt!

Och jag drömmer om att inreda, med soffor och lampor och små ljuslyktor och allt möjligt som man drömmer om när man längtar efter att flytta! (På ett sätt är det nästan ännu mer roligt så här på planeringsstadiet, innan man verkligen ska till att fixa i ordning och inser att man kanske inte har råd med lampor för 6500 kronor…)

Och så är visst tentan över. Och en ny kurs har börjat, och den verkar himla rolig. Visserligen verkar den ansträngande utav bara 17, men rolig och inspirerande i alla fall!

Det är helt enkelt tusen saker som bubblar runt i mig och gör mig på ett väldigt bra humör.

Tänk om nu bara snön kunde tänka sig att försvinna! Visserligen är den fin att titta på, men jag är så JÄVLA trött på att halka, pulsa, snava, halka, halka, halka. Igår ramlade jag på väg till skolan. Visserligen slog jag mig inte ett dugg, men ändå.

Jag säger som Robert Gustavsson när han demonstrerar mot – vad som visar sig vara – Ölandsbron (men en egen variant då…):

Nej till snön! Stoppa snön! Ingen snö!

Men alltså. Trots detta förbaskade väder är jag rätt nöjd med livet.

Annonser