Livet flyter för tillfället ihop till en märklig grå massa.

Man skulle lätt kunna tro att det beror på mina linsproblem som jag har för tillfället. Ögonen fylls av och till med gegg och linserna halkar runt i ögonen som om de hade egna liv.

Men, så är icke fallet. Det är mest det faktum att det är så kukigt mycket att göra i skolan som fått mig lite dyster.

Egentligen är jag inte alls särskilt nere. Jag och min Barbatönt har precis hunnit klämma in ett fyramånadersfirande mellan pluggeri-orgierna. Förresten blev det nästan två firningar. Först ett hemma hos mig, med rymdporrnostalgi. Och så ett till, dan efter, på stan med öl å vin å cider å nötter å skräniga gubbstruttar som vi helst hade varit utan…

Och idag har en liten del av Barbafamiljen lekt Barbafamilj på riktigt. Det gjorde vi genom att stoppa ner Barbadamp i en kundvagn och sen gå runt på stadens fantastiska shoppingcenter. Vår dotter var kanske något stor för att passera som barn, för en och annan blick kastades både på henne och på oss. Jag tyckte även att någon sneglade skumt på mig när jag åt gurka utanför Maxi. Vadå då? Det var ju Kinda-gurka, och det har jag aldrig sett här i Värmland förr!

Jag är, apropå ingenting, rackarns sugen på att bli blond igen! Även om jag inser att det nog kommer göra mig skallig. Särskilt när jag tittar på bilder som den här blir jag sugen. Tycker om det kortet. Trots att en arm skymmer mig. Tycker iofs om armen också, kanske har med det att göra… (Den tillhör en kompis, som jag träffade via nätet och vi var ett tag rätt bra polare. Nu har vi tyvärr ingen kontakt längre, men det finns ändå en massa skojiga minnen kvar!)

Annonser