Jepp, hu har jag varit igång och gjort ett test igen. Eller test och test. Man skriver in sitt postnummer och får en profil över vilka som bor där.

Utmärkande för mitt nuvarande boende (som för övrigt är av Typ F19 – När och fjärran) är bl.a. att man är ung (25-35 år), outbildad, saknar förmögenhet och är negativt inställd till EU-medlemsskapet.

Där jag bodde förut (Typ D11 – Välutbildade pantrar) är man tydligen 65 år eller äldre, välutbildad, änka eller frånskild, intresserad av vin och föredrar caféprogram på TV…

Tja. Lite skoj tycker jag onekligen att det var.

Jag känner mig nog lite grann som ett mellanting. Jag är visserligen ung, men känner mig ofta som en pensionär… Jag saknar förmögenhet. Är på god väg att bli välutbildad. Och är intresserad av vin… I alla fall att dricka det. (Och ibland hälla ut det. Men idag lyckades jag faktiskt tvätta bort de hemska fläckarna från gårdagens hemligstämplade fadäs!)

Området jag växte upp i har för övrigt det synnerligen passande namnet Typ I28 – Stora barnfamiljer. (Vi var ju sex i familjen.)

Om nån vill se hur han/hon bor är adressen http://www.marknadsanalys.se/index.asp?page=livsstil

Annonser