He he. Ibland är jag faktiskt lite ond.

Även om jag är det på ett fantastiskt barnsligt sätt.

Jag har tidigare berättat om min Granne Från Helvetet – utrustad med borr. Så fort jag har nånting viktigt att plugga på känner grannen det på sig och sätter igång sin högtalarförsedda borr.

(Ovanstående behöver inte nödvändigtvis vara helt sant. Det kan vara en aning präglat av hur jag upplever situationen…)

Men nu jäklar! Nu hämnas jag minsann hejvilt!

Jag hostar så högljutt jag bara kan, och hoppas att grannjävulen hör det. Och att han blir fruktansvärt störd av det! Hoppas att han dessutom har en jättestor och -viktig tenta snart!

Jepp. Så mogen är jag.

För övrigt så var jag åtminstone lite duktig till slut idag och cyklade in till stan. Där försökte jag få tag på min stenåldersman till pojkvän, som inte har nån mobil, men däremot ett liv, så gick det inte så bra. (Barbatönt var med andra ord ute på vift, om nån inte förstår mitt trassliga språk…)

Men jag fick ändå väldigt trevligt sällskap att slurpa i mig min glass med – nämligen mig själv! Jag tittade på folk och fnissade inombords åt diverse byfånar, sådär som jag brukar. Sen cyklade jag hem igen och uppförsbackarna var lika hemska idag…

Har dessutom haft minipick-nick på gräsmattan med Barbasohl. Så att kalla den här dagen för dålig vore minsann en stor fet lögn!

Annonser