Hmm. Ibland finns det så mycket i huvet att ingenting kommer ut. Det är så det känns just nu. Jag kan inte riktigt låta bli att nästan bli lite orolig, men för tillfället så är det för att det händer bra saker och inte skit som jag känner mig så proppad i hjärnan. Och hur vanligt är det?! Iaf i mitt liv.
 
Klassfest igår. Den var tippelitoppen!! Så bra människor! Så söta de är alihop! Och jäklar i min låda vilka goda drinkar jag snodde ihop. (Recept stulet från kusinen – sprit, jordgubbar och lime!) På krogen var det förvånansvärt nog också skoj, annars brukar det väl oftast vara antingen eller som gäller. Det enda (men groteskt stora) missödet var väl att mitt högra bröst råkade flyga ur urringningen mitt på dansgolvet…. Tja, bara att le och stoppa in det igen…. Fan, jag är inte riktigt vettig jag!
 
Ikväll har det spelats rapparkalja för första gången i Ellans liv. Det måste göras igen! Och så måste man ju gnälla lite, så att jag nite verkar för psycho-lycklig. Varför kan inte bussarna gå liite oftare och liite senare?!
 
Nåja, jag är lite sugen på….tja, typ vad som helst! Men med tanke på att råttorna gråter i skafferiet så får jag snällt borsta tänderna och krypa ner i sängen!
 
 
*over and out*