Hrrrrmm, ella!! Ska man verkligen sitta uppe halva natten och först skriva lite, sen kolla på massor med skit på nätet och sen kanske eventuellt möjligtvis avsluta sitt skrivande? Neeej, det ska man inte! Men det har jag tydligenråkat göra.
 
Hur som helst så är jag jäkel-färdig med uppsatsen (i dubbel bemärkelse) och det känns fina fisken må jag säga! Bara ett kritiskt moment kvar – lämna in eländet! Men det ska väl funka det också. Vakna om typ …en kvart. Eller iaf om några timmar, sen dra iväg till skolan för fika, skvaller och det gamla vanliga jag-vill-dricka-vin!!!-snacket…
 
Ellan har minsan druckit vin. Men det var visst igår, för dygnet är lite tokigt just nu… Gott var det hur som helst, även om det inte blev så mycket. Lyckades dessutom missa bussen och fick åka färdtjänst hem istället! Näe, det var det väl inte, men jag blev lite förvånad närdet dök upp en buss (modell liten) och hämtade mig.
 
Får se om jag blir en duktig människa och söker jobb nu när jag ska va ledig från pluggeriet i en vecka. Vore trevligt med nån krona eller två extra att leva på. Jag är för sjutton en kvinna med materiella behov! (Attraktiv är jag också, och bröst har jag….eller hur, om du tjuvläser farfar;-))
 
Nu ska hon nog ta och gå på dejt med kudden. Har hört talas om att det är en bra sak att ägna sig åt vid den här tiden…
 
PS Mycket skoj med en estetkurs! Då behövde man inte använda nån framsidesmall till uppsatsen, utan fick lägga in en stilig bild. T.ex en bild på sig själv när man klätt ut sig till Scary Spice!!
 
*over and out*